Home - Duurzame kerstpakket - Origineel kerstpakket - Rituals kerstpakket

Origineel kerstpakket

Pak het deze kerst helemaal anders aan. Wil jij niet weer hetzelfde kerstpakket als voorgaande jaren, met die eeuwige zelfde producten? Overweeg dan het aanschaffen van een écht origineel kerstpakket. Hier een aantal voorbeelden hoe jij het dit jaar anders kan aanpakken.

Anders dan anders

De ouderwetse kerstpakketten met de camemberts, de toastjes, de kerststol en soortgelijke producten zijn bij iedereen bekend. Om dit jaar eens een verfrissende keuze te maken, kun je kiezen voor veel verschillende alternatieven. Een origineel kerstpakket heeft vaak een overkoepelend thema of kent juist heel originele producten die je niet per se in een kerstpakket verwacht.

Landenthema

Een erg leuke manier is om de ontvanger van het kerstpakket kennis te laten maken met een andere cultuur. Een origineel kerstpakket met een specifiek land als overkoepelend thema zorgt voor een leuk verrassingseffect. Zo kun je op de Spaanse tour gaan met een heus tapaspakket. Daarbij komen niet alleen de tapas zelf van pas, maar ook de bijpassende snijplank en het schaaltje zijn inbegrepen. Bovendien ook erg handig voor gebruik na afloop van de gezelligste periode van het jaar. Of kies voor Afrika, met een leuk samengesteld pakket aan noten met bijbehorende schaal, een toepasselijke rode wijn en een zak zoute popcorn.

Ook leuk na kerst

Waarom zou een kerstpakket alleen nuttig zijn voor die twee speciale dagen in het jaar? Je hebt pas echt een origineel kerstpakket als je buiten die kaders durft te denken. Zo kun je kiezen voor een pakket met als overkoepelend thema de vakantiedagen. Dit kerstpakket, waar onder meer een kleine reistrolley bij is inbegrepen, is niet alleen in december, maar ook in juli of augustus te gebruiken. Dit cadeau is misschien niet geheel aansluitend op de kerstsfeer, maar erg praktisch is zo’n pakket zeker wel. Voor wie een kleinere reis maakt van een weekend, is er ook een aansluitend pakket beschikbaar. Hier is onder andere een weekendtas en een handdoek inbegrepen, maar ook een goede dosis snacks.