Home - Duurzame kerstpakket - Origineel kerstpakket - Rituals kerstpakket

Rituals kerstpakket

Kies deze kerst voor het relaxmoment De kerstdagen zijn hectisch. Familie over de vloer, de gourmetset moet worden aangesloten en de stoofperen moeten snel van het fornuis. Voor de dagen ná kerst is een Rituals kerstpakket een ideale gift, want dan ben je wel aan een relaxmoment toe.

Wellness

ritualsJe kunt een ander geen groter plezier doen dan met een verfrissend kerstpakket vol badproducten om eens lekker te ontspannen. Het Rituals kerstpakket voldoet precies aan alle eisen om een echt relaxmoment te creëren. Wie denkt dat het pakket enkel en alleen bestaat uit luxe shampoos, heeft het mis, want dit Rituals kerstpakket kan uit veel meer bestaan. Rituals is een gerenommeerd merk in de wereld van badproducten. Bij Rituals staat ontspannen centraal en, zoals de naam al verraadt, het creëren van relaxrituelen voor de gebruiker. Een passie voor geluk, zoals het bedrijf het zelf noemt.

Veel keuze

Bij jouw keuze voor het Rituals-kerstpakket heb je de keuze uit een groot aantal pakketten in diverse prijsklassen. De prijzen gaan van ongeveer 13 euro naar rond de 70 euro, dus je kunt jouw keuze hierop aanpassen naar jouw wens. De pakketten verschillen erg van elkaar, maar hebben allemaal ontspanning centraal staan. Zo kun je kiezen voor het pakket ‘Time Out’, waarbij een verzorgende shampoo, een gezichtsscrub en een schuimende douchegel inbegrepen zitten. Voor wie juist iets verfrissends zoekt, is het pakket ‘Pure Refreshment’ de ideale keuze. Hier zit onder meer een deodorant en een verkoelende douchegel. Met pakketten als deze heb je gegarandeerd succes.

Uitgebreide pakketten

Als jij liever hebt dat de pakketten iets meer om het lijf hebben dan de bekende scrubs, crèmes en oliën, ben je bij Rituals bij het juiste adres. Het Rituals kerstpakket kan bijvoorbeeld ook een handige opbergbox bevatten, of juist handdoeken of een koffer, om te gebruiken bij bijvoorbeeld een vakantie of een weekendje weg. Ook kun je kiezen voor een pakket met een versnapering voor tijdens het relaxen, zoals een zak chips of een reep fair trade-chocolade. Lekker eten kan immers ook erg ontspannend werken. Voor ieder wat wils, want je kunt uit veel soorten pakketten kiezen.